Winkelwagen
Categorieën
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Laat je kleding bedrukken

Of je nu een naam op een shirt wilt laten bedrukken, een sponsorlogo op een heel team aan trainingsjacks, of de hele club wilt voorzien van rugnummers. Wij kunnen het allemaal en bedrukken je kleding in onze interne drukkerij in Nederland.

Hierdoor zal de levertijd van je artikelen wel wat langer duren dan de normale 3-5 werkdagen. Je kunt een offerte aanvragen per mail, of een opmerking plaatsen bij je bestelling. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Er zijn meerdere bedrukkingstechnieken en uiteraard kiezen wij de methode die voor jou het beste en voordeligste is. Als je niet precies weet hoe je de bedrukking precies wilt, kunnen wij je hier ook altijd mee helpen. We beschikken over een grafisch team en hebben daarnaast al ruim 15 jaar ervaring in het bedrukken van (sport)kleding. Ook is het voor ons geen probleem om een paar stuks te bedrukken, of hele grote orders. Hieronder een aantal voorbeelden en richtprijzen:Bij veel (wedstrijd)shirts wordt er voor gekozen om de naam op de rug te laten bedrukken. Uiteraard is er een standaard positie waar de naam dan gedrukt wordt, maar mocht het om een persoon gaan met lang haar, kunnen we het ook iets lager drukken. De naam is drukbaar in alle basiskleuren, maar is wel beperkt tot een maximum van 12 tot 14 karakters. Anders wordt de tekst te klein waardoor het er uiteindelijk niet mooi uit gaat zien.

De kosten voor het bedrukken van een naam op de rug is normaliter €8,95. Bij grotere aantallen passen we de prijs uiteraard aan.


Initialen kan je bijna overal op kleding kwijt. Vaak wordt er gekozen voor de rechterborst (zoals het "ABC" voorbeeld hiernaast), de mouw, of de rechter broekspijp. Maar het kan eigenlijk op elke plek waar ruimte is en geen naden lopen.

Wij houden een maximaal aantal van 5 karakters aan.
Bedrukken kan in alle basiskleuren en de kosten zijn normaliter €3,75. Ook hier passen we natuurlijk de prijs aan bij hogere aantallen.Net als de naam op de rug, wordt er vaak gekozen voor een rugnummer. Hiermee maak je natuurlijk je team helemaal af. Als je een bepaald lettertype hebt dat je hier graag voor wilt gebruiken, is dat over het algemeen geen probleem. Ook zijn de creatievere nummers welkom. Hier kunnen we vaak wel mee uit de voeten.


Nummers bedrukken we maximaal 3 karakters en kunnen net als de naam en initialen in alle basiskleuren uit worden gevoerd. De kosten zijn normaliter €4,25 per bedrukking. Ook hier geldt: Hogere aantallen = andere prijzen!Het bedrukken van een clublogo heeft wat meer voeten in de aarde. Maar geen paniek, wij zijn er om te helpen! Wil je een klein aantal clublogo's op de kleding, dan is dit mogelijk als het clublogo niet te gedetailleerd is en geen kleurverloop heeft. Dan hebben wij het logo nodig in een grafisch (.eps of .ai) bestand om het zonder kwaliteitsverlies te kunnen drukken.
Bij hogere aantallen wordt het wat makkelijker. Dan kunnen we namelijk transfers maken, waarbij de opties veel groter worden.

De kosten voor het bedrukken van een clublogo hangen af van meerdere factoren, maar een richtlijn is €3,95 per logo. In bepaalde gevallen komen hier nog instel / opmaakkosten bij.


Sponsorlogo's zijn er in alle kleuren en vormen. Daarom is het belangrijk dat wij weten hoe het logo er uit ziet en welke mogelijkheden er zijn om dit kwalitatief goed en mooi te bedrukken. In een beperkt aantal kleuren is het mogelijk om kleine aantallen te bedrukken. Pas als we full colour en of met kleurverloop te maken hebben, moeten we goed kijken wat de opties zijn. Mail ons je aanvraag en een voorbeeld van het logo om een goed beeld te krijgen wat de kosten zullen zijn. 
Graag ontvangen we dan het logo in een .eps of .ai vectorenbestand. Als dit er niet is, kunnen we ook kijken of het logo eventueel bij ons in te tekenen is.Vraag een offerte aan

iDEAL MasterCard Visa Paypal Bancontact / Mister Cash
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.