Winkelwagen
Categorieën
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over ons


17 jaar ervaring

Jakoteamsport.nl / Duijn teamsport specialiseert zich inmiddels al 17 jaar op het gebied van sportkleding, materialen en promotiekleding. Fulltime zijn we met een compleet team vol energie bezig om het onze klanten naar wens te maken en iedere keer weer een optimaal resultaat te leveren. Daar ligt dan ook ons sterkste punt: Wij leveren kwaliteit.


Betrouwbaar

Wij zijn een jong bedrijf en willen onszelf blijven bewijzen, mond tot mond reclame is voor ons heel belangrijk. Ons doel is de klanten te behouden zodat ze telkens terugkeren, we zijn er dan ook trots op dat veel van onze klanten al jaren aan ons zijn verbonden.


Service

Voor ons is goede en snelle service zeer belangrijk. Ten alle tijden willen we tevreden klanten en hier zetten we ons dan ook volledig voor in. We willen onze klanten graag optimaal ondersteunen aangezien we alle kennis en ervaring in huis hebben voor een goede levering. Hier gaan we redelijk ver in door veel werk uit handen te nemen.


Merk Jako

Wij zijn 1 van de eerste winkeliers in Nederland die het merk Jako verkopen, van Volendam uitgegroeid naar Heerenveen en inmiddels is Jako teamsport een naam die niet meer weg te denken is van de Nederlandse sportvelden, sporthallen etc. Jako is een Duits familie bedrijf dat al jaren op een zeer betrouwbare en degelijke manier te werk gaat. De kwaliteit van Jako is goed en mocht hier toch een probleem mee zijn is de service dusdanig dat de klanten tevreden blijven.


Snelheid

Jako teamsport heeft een zeer groot en modern wearhouse in Mulfingen-Hollenbach in Duitsland, vanaf hier worden de Jako artikelen zeer snel en geautomatiseerd afgestuurd. Gemiddeld genomen worden de Jako bestellingen afgeleverd na 3 tot 5 werkdagen. Mochten er Jako artikelen bedrukt moeten worden kunnen wij dit bijzonder snel uitvoeren, reden hiervoor is een eigen interne textieldrukkerij.


iDEAL MasterCard Visa Paypal Bancontact / Mister Cash
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.